Történetünk

A KT
Hardmetal Kft.

Műhelyünk keményfém szerszámok gyártására specializálódott, egy olyan anyagra, amely kiemelkedő kopásállóságával vált nélkülözhetetlenné az ipar számára.

Az általunk megmunkált kobalt- és volfrám-karbid tartalmú keményfém rendkívül tartós anyag. Hagyományos mechanikus forgácsolási módszerekkel nem lehet megmunkálni, ezért speciális technológiákat alkalmazunk, mint a szikraforgácsolás, köszörülés vagy éppen marás.

Ezen a területen az országban, sőt, egész Európában kevesen rendelkeznek cégünkhöz hasonló technológia háttérrel és gépparkkal, mely lehetővé teszi számunkra, hogy egyedi keményfém szerszámok széles skáláját kínáljuk megrendelőinknek.

missziónk

K&T Hardmetal

Gyors, megbízható és precíz mérnöki szolgáltatás

"Elkötelezettek vagyunk, hogy gyors, megbízható és precíz mérnöki szolgáltatást biztosítsunk ügyfeleink megelégedettsége érdekében az által, hogy befektetünk a legújabb eszközökbe és fejlesztjük üzleti folyamatainkat. Képesek vagyunk rövid határidejű megrendelésekre reagálni az ipar különböző szektoraiba."

Tóth Csaba

ügyvezető

Fenntartjuk megrendelőink megelégedettségét, tartva magunkat a különböző minőségi irányelvekhez. Gyártás közbeni, és végellenőrzést is végzünk. A személyzet minden tagja felelős a minőségirányítási rendszer célkitűzéseinek megvalósításáért a saját, mindennapos munkavégzésében.

minőség

magas kopásállóságú keményfémből készült egyedi szerszámok

Magyarországon egyedülálló keményfém alapanyag

Hazánkban a legtöbb gépipari cég a szerszámkészítés területén acélt használ.

hatalmas géppark

Országosan is egyedülálló gépparkunknak köszönhetően széleskörűen képes vagyunk kielégíteni az egyedi szerszámokra vonatkozó vevői igényeket.

tervezés és kivitelezés

Készen gyártott egyedi szerszámok, speciális eszközök a tervezéstől a megvalósításig.

CSAPATUNK

A K&T Hardmetal
csapat

Ismerje meg szakértő csapatunkat, akik szenvedélyükkel és hozzáértésükkel napról napra hozzájárulnak vállalkozásunk sikeréhez — biztosítva, hogy minden projektet a lehető legmagasabb színvonalon valósíthassunk meg.

Tóth Tibor

ügyvezető

Tóth Csaba

ügyvezető

Pataki Péter

mérnökség

Jágerné Papp Nóra

számlázás, munkaügy

Aranyi Sándor

üzemvezető